Att beställa ett spabad av Passion Spas Sverige

Det är lätt att handla ett Spabad eller ett Swimspa av oss, de flesta modeller finns för leverans på vårt stora EU lager i Nederländerna, där det finns ca  800-900 bad på lager hela tiden.

Skulle det visa sig att just din modell skulle vara slut så är den sällan långt borta, då det kommer leveranser flera gånger varje månad.

När du bestämt dig för vilken modell du vill ha samt valt vilken leveransomfattning du vill ha så kontaktar du oss via mail eller telefon så lägger vi in din beställning i systemet.

Du får nu en bekräftelse på din beställning som du tittar igenom och sedan skriver under och returnerar till oss. Här får du även en exakt leveranstid på din beställning.

När vi emottagit din godkända beställning så väljer du hur du vill betala badet, antingen så skriver vi ut en Förskotts faktura på hela beloppet till dig, alternativt en Handpenning Faktura till dig på 25 000 kr på ett vanligt spabad och 50 000 kr på ett swimspa.

Alternativt så kan du välja att finansiera badet via vår samarbetspartner Wasa Kredit där du kan välja på att olika varianter av både räntefri finansering och lån upp till 144 månaders betaltid. Fråga oss mer om information om detta om du är intresserad.

Väljer du att inte betala via Wasa Kredit så får du ca 7 dagar före planerad utleverans från EU lagret en slutfaktura på resterande belopp som ska vara betald till oss innan badet lastas och lämnar EU lagret.

Beroende vilket betalningssätt du valt så sker följande, När du valt 100 % förskottsbetalning så inväntar vi din betalning på vårt konto, därefter så ställs ditt Spabad på lastbil för transport till din infart. Har du valt delad betalning så inväntar vi betalningen av det resterande beloppet innan badet ställs på lastbil, Har du valt finansiering via Wasa Kredit så ställs badet på bil när det är klart för leverans. Det brukar normalt ta 3 - 5 arbetsdagar innan du har ditt bad hos dig beroende vart i Sverige du bor.

Vanliga Spabad  kan ibland lastas av med hjälp av bakgavellyften på lastbilen, swimspas och stora spas över 240 cm måste alltid lastas av med hjälp av traktor/truck. Detta ombesörjes av er och ingår inte i priset.

Ni har under tiden via mail också emottagit garantihandlingar, svenska instruktioner för handhavande och inkoppling av badet.

Kom ihåg att badet måste kopplas in av behörig elektriker för att garantin ska gälla.

Tips!

Planera inte att ha "poolparty" dagen efter du fått ditt spabad. Det brukar ta ett par dagar att få vattnet varmt och balanserat och rätt sanerat med den kemi som krävs.

Låt det ta tid att göra installationen, så kommer allt att bli så mycket bättre för dig sedan.