Tillbehörs paketen - Vägen till ett problemfritt Spaägande

Passion Spas CM 2 Coverlift Passion Spas CM 3 Coverlift

Vad som ingår i våra tillvalspaket:

Vi vet att när man fått hem sitt Spabad på gården och ska börja använda det så kommer det alltid en massa tankar på att jag borde ha köpt till "locklyftare" , "spatrappa" och vissa andra tillbehör i samband med inköpet, men då står man där i alla fall utan dessa grejor.

Vi har därför valt att paketera dessa i två tillvalspaket i vårt erbjudande  (All Inclusive & Premium) så man redan från början vet vad man får för pengarna.

Premium paketet

Flytande Termo filt:

För att göra ditt Spabad så energieffektivt som möjligt så levererar vi med en 4 mm tjock flytande termofilt som ska ligga och flyta på vattnet. Denna "termofilt" stoppar 90% av all avdunstning från vattenytan som hamnar på undersidan locket och kyler och fräter på lockets ömtåliga material.

Du sparar även ca: 50% i minskade kemikaliebehov med en "termofilt" samt att locket lever ett par år till då det inte påverkas av de frätande gaser som annars stiger upp från vattnet mot locket

Locklyftare:

En locklyftare är ett av de allra mest uppskattade tillbehören som vi säljer, du kommer snabbt att upptäcka att Spalocket är Tungt och Stort att hantera och att man alltid bör vara minst 2 personer för att hantera locket.

Med en Lock lyftare så kan 1 person utan problem själv hantera locket, dessutom så förvaras locket på ett säkert sätt och skyddar locket från skador. Med en locklyftare så förlänger du livet på ditt Spalock med många år och sparar många kronor.

Passion Spas erbjuder 2 modeller, CM 2 & CM 3

 

 

SpaTrappa:

Vi levererar även med en SpaTrappa som du kan placera vid ditt spabad för en mycket enklare och säkrare in och urstigning i ditt spabad.

 

 

 

 

All Inclusive Paketet

Premiumpaketet 

+

Startpaket Vattenbalans:

Du måste alltid justera vattenbalansen och se till att Alkanitet, PH värde och Hårdhet på vattnet ligger inom de rekommenderade värdena för att din saneringsutrustning ska fungera till 100% samt att vatten balansen även ser till att värmare, jets och pumpar m.m. ej slits i onödan på grund av aggresivt vatten. I Vattenbalans paketet får du med: Alka Up, PH Up, PH Ner, Hardness Upp samt SpaChock för Oxidering av vattnet.

 

Xtra Filterset:

En extra omgång med filter till ditt spabad, vilket innebär att du direkt kan sätta in ett nytt rent filter i badet när det är dags för rengöring av filtret som suttit i badet och blivit smutsigt.

 

Filtervård:

Vi levererar med ett verktyg för en effektivare rengöring av dina filter som du kopplar till en vanlig vattenslang samt en flaska Filterrengöring som effektivt tar död på alla orenheter i ditt filter.

 

AquaPure systemen:

När du går på All Inclusive paketet så får du även med det allra effektivaste reningssystemet på marknaden. Med AquaPure Salt/Bromin systemet så produceras automatiskt Bromin som saneringskemikalie i sin renaste form, som effektivt tar hand om orenheterna i vattnet. 

 

Med Passion Spas så får du precis vad du behöver !!

www.spaprylar.se

I vår webshop hittar du allt som du behöver till ditt spabad, som tillbehör, spakemi, reservdelar och mycket mer.

Gå till webshopen

Handi Step Grey