Passion Spas Series


Personlig Komfort.

Din familj och dina vänner kan dela skratt och trevliga konversationer under tiden ni njuter av de komfortabla platserna i något av våra Passion Spas Collection.

Passion Spas erbjuder er ideala sittplatser för att njuta, relaxa och återhämta sig. Skön massage från effektiva hydroterapijets löser upp spänningar och mjukar upp din kropp. Jetsen är strategiskt placerade för att på bästa sätt träffa av de ställen på kroppen som behöver mest stimulans för att stilla dina sinnen.

Perfekt Vatten

Vårt effektiva Filtreringssystem rengör automatiskt allt vatten så att det blir skinande rent och klart. Ozonsystem sitter monterat som standard för att hjälpa till med vattenreningen.

I Sverige rekommenderar vi att vårt unika AquaPure Water Management System och AquaPure UV-C Device ska monteras som standard tillval på alla baden som vi levererar, för ett automatiskt självgående, supereffektivt reningssystem.

Detta avancerade salt system är Naturens egen väg att lösa rengöringen av ditt spavatten och garanterar dig den absolut bästa vattenkvaliteten och badupplevelsen för dig och din familj. Sen minimerar du behovet av alla andra kemikalier som du måste ha med att vanligt Spabad utan Saltsystem.

För att ytterligare förbättra reningen av vattnet så finns nu också Passion Spas med tillvalet AquaPure UV-C rening som dödar 99,9% av alla virus, bakterier och parasiter i ditt bad.  

Passion Spas  -  Så nära underhållsfritt som det går att komma.

Precisions tillverkade

Alla Passion Spas är tillverkade med en ramkonstruktion som utan vidare ska hålla hela Spabadets livslängd, beroende på vilken serie du väljer så skiljer sig konstruktionerna litegrann, men du kan lita på att de håller. Alla Spabad har också en helt underhållsfri panel på kabinettet som är tillverkad av kompositmaterial för att hålla länge.

Vänliga mot Naturen

Vi använder oss av isolerings tekniker som ger en minimal energikonsumtion för låga driftskostnader. Våra värmare är av en speciell typ som använder sig av "Hybridteknik" d.v.s friktionsvärme som slår sönder vattenmolekylerna under cirkulationen och som därmed ger "Gratis" värme utan kostnader.  Detta ger dig fördelarna att du kan njuta av varmt vatten och skön massage utan att det behöver kosta speciellt mycket eller påverka miljön.

Skydd för dig

Vi som säljer Passion Spas i Europa har tillgång till "Passion Parts Depot Europe" i Nederländerna, där var enda liten reservdelar till varje Passion Spa modell finns på lager för omgående leverans, om olyckan skulle vara framme.

Inom Europa så har vi i de flesta fall reservdelar på väg inom 24 timmar för din trygghet.