Passion Spas Signature Collection är vår populäraste Passion Serie, designad för att vara väldigt komfortabel med mjuka sköna linjer och med kurvorna på rätt plats.

Känn den sensationella känslan av alla Roterande massage jets, Helkroppsmassagen kommer att lösa upp stress och hjälpa dig att känna dig totalt avslappnad. Det varma vattnet kommer att hjälpa kroppens cirkulation, lösa upp spänningar samt hjälpa dig att andas och röra dig på ett lättare sätt.

Signature Serien är nu utrustade med AQUAROLL massagen, den senaste innovationen inom hydroterapi massage i Spabad

Passion Spas Signature Series håller en mycket hög kvalitet med sitt Skal av flera lager armering med förstärkningar på rätt ställen, en kraftig kompositram som håller hela Spabadets livslängd i kombination med alla andra hög kvalitets komponenter garanterar att du får ett av de allra starkaste och hållbaraste Spabad du kan köpa för pengar.

Med en Trippel Heat Lock isolering så har du i denna serie de allra bästa energi egenskaperna.

Med den utrustning som sitter i denna serie som standard i kombination med det av oss rekommenderade tillvalet Aqua Pure Saltsystemet samt AquaPure UV Tube, så kommer du att få ett av de mest lätt skötta Spabad som går att få idag, som dessutom är otroligt vackert att se på.