Passion Spas Modern Collection är vår nyaste Passion Serie, designad för att vara väldigt modern och lite strikt designad, här hittar du 3 olika modeller .

Känn den sensationella känslan av alla Roterande massage jets, Helkroppsmassagen kommer att lösa upp stress och hjälpa dig att känna dig totalt avslappnad. Det varma vattnet kommer att hjälpa kroppens cirkulation, lösa upp spänningar samt hjälpa dig att andas och röra dig på ett lättare sätt.

Passion Spas Modern Series håller en mycket hög kvalitet med sitt Skal av flera lager armering med förstärkningar på rätt ställen, en kraftig kompositram som håller hela Spabadets livslängd i kombination med alla andra hög kvalitets komponenter garanterar att du får ett av de allra starkaste och hållbaraste Spabad du kan köpa för pengar.

Med en Trippel Heat Lock isolering så har du i denna serie de allra bästa energi egenskaperna.

Med den utrustning som sitter i denna serie som standard i kombination med det av oss rekommenderade tillvalet Aqua Pure Saltsystemet samt AquaPure UV Tube, så kommer du att få ett av de mest lätt skötta Spabad som går att få idag, som dessutom är otroligt vackert att se på.