Passion Spas Exclusive Serie är vår allra mest utvecklade Spaserie, med den bästa massagen du kan hitta bland alla våra spabad.

Personlig komfort och design

De skönaste sittplatser som du idag kan hitta i ett Spabad, designade av de bästa konstruktörerna. I de två nya modellerna för året, Amore och Euphoria så får du den allra senast utvecklingen när det gäller hydromassage, här får du en upplevelse du inte hittar i något annat spabad på marknaden.

Personlig komfort
Vi brinner för varje liten del av våra spabad som börjar med vår exklusiva patentsökta sits design.

Långt tillbaka när, om du kommer ihåg att du tyckte att din Mormors knä var bekvämt, vänta tills du upplever komforten i ett Passion Exklusive Spa. Mjuka konturer och svepande armstöd ge dig ypperlig ergonomi och de mest bekväma undervattens sittplatser som finns idag.
   

Premium Design

Våra designers och ingenjörer har lagt särskild omsorg för att säkerställa att varje del av vår spa-skals design maximerar alla innerutrymmen och ger dig en personlig komfort.

Passion Exklusive Spas kombinerar fantastisk design med en mängd av unika standard funktioner och de mest bekväma sittplatser du hittar i industrin.

Välj sedan till AquaPure Water Management System samt AquaPure UV Tube, för det enklaste underhållet och det renaste och kristallklaraste vattnet.

Vi garanterar att du kommer att bli nöjd